【實用財經app】POBA m_Token|最夯免費app

【實用財經app】POBA m_Token|最夯免費app

分享好友

【免費財經App】POBA m_Token-APP點子

POBA m_Token je aplikacija koja se instalira i koristi putem mobilnog uređaja, a služi za identifikaciju korisnika i potvrdu izvršavanja transakcija putem POBAklik internetskog bankarstva. Budući da se aplikacija nalazi na vašem mobilnom uređaju odlikuje ju praktičnost, jednostavnost i dostupnost za korištenje.

【免費財經App】POBA m_Token-APP點子

UGOVARANJE I INSTALACIJA

Uslugu POBA m_Token možete ugovoriti u bilo kojoj poslovnici Podravske banke. Po ugovaranju usluge na vaš mobilni uređaj zaprimit ćete dvije SMS poruke. U prvoj poruci nalazi se link s kojeg možete skinuti m_Token aplikaciju, dok je u drugoj ključ za personalizaciju POBA m_Token aplikacije.

【免費財經App】POBA m_Token-APP點子

Nakon uspješne personalizacije m_Token aplikacije bit će vam ponuđena opcija za unos i potvrdu PIN-a koji ćete ubuduće koristiti za ulazak u POBA m_Token.

Pristup internetu je potreban samo kod preuzimanja aplikacije, personalizacije (prvog pokretanja aplikacije) te kod promjene PIN-a. Nakon preuzimanja i personalizacije POBA m_Tokena pristup internetu nije potreban.

【免費財經App】POBA m_Token-APP點子

VAŽNO O SIGURNOSTI

Razina sigurnosti POBA m_Tokena je ista kao i kod fizičkog tokena (Display kartice) i ulaz u aplikaciju je zaštićen PIN-om koji je poznat samo vlasniku. PIN kojim pristupate POBA m_Tokenu možete u bilo kojem trenutku promijeniti. Ukoliko je m_Token aplikacija neaktivna više od 2 minute, automatski se gasi.

免費玩POBA m_Token APP玩免費

免費玩POBA m_Token App

POBA m_Token APP LOGO

POBA m_Token LOGO-APP點子

POBA m_Token APP QRCode

POBA m_Token QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0.1
App下載
免費
1970-01-012015-02-04
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價財經App推薦