【實用娛樂app】Radyo D|最夯免費app

【實用娛樂app】Radyo D|最夯免費app

分享好友

【免費娛樂App】Radyo D-APP點子

D'li Dolu Türkçe Pop WindowsPhone Uygulaması

Türkiye'de ulusal yayın yapan ilk özel radyolardan biri olan Radyo D; en popüler şarkıları, güncel haberleri dinlemek ve sevdiğiniz DJ'leri takip etmek için size kullanışlı bir uygulama sunuyor. Türkiye'nin en çok tercih edilen radyo istasyonlarından biri olan Radyo D'nin uygulamasını indirerek, müzik dünyasında keyifli bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

【免費娛樂App】Radyo D-APP點子

Nerede olursanız olun, Radyo D'yi keyifle dinleyebilirsiniz! Radyo D'nin özel WindowsPhone uygulaması sayesinde, akıllı telefonunuzdan ya da tablet bilgisayarınızdan müzik dinlemenin keyfini çıkarın.

Radyo D 104'te en sevdiğiniz DJ'lerin programlarını canlı olarak takip edebilir, Türk pop müziğinin en sevilen parçalarını dinleyebilirsiniz. Gündemi takip etmek istediğinizde ise, Radyo D Haber size en güncel haberleri ve son dakika gelişmelerini anında ulaştırır.

【免費娛樂App】Radyo D-APP點子

Radyo D, geniş müzik yelpazesi sayesinde tüm Avrupa'da ve internet üzerinden de tüm dünyada dinlenebiliyor. Radyo D; teknolojiyi yakından takip ediyor, WindowsPhone uygulaması ile mobil tarafta da Radyo D dinleyicilerine ulaşıyor.

【免費娛樂App】Radyo D-APP點子

免費玩Radyo D APP玩免費

免費玩Radyo D App

Radyo D APP LOGO

Radyo D LOGO-APP點子

Radyo D APP QRCode

Radyo D QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
美國 (U.S.A)Windows
Windows 市集
1.0.0.1
App下載
免費
2014-02-032014-09-24
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價娛樂App推薦

Mind Magic

Mind Magic reads what's in your mind!--- THIS APP IS FREE FOR A LIMITED TIME ---At first, you'll get tricked yourself. Afterwards it is you who will a …
iSignBoard

★ DESCRIPTION iSignBoard is a scrolling banner application. It uses self designed dot matrix font to display your text. It has the following features: …