【實用音樂app】Radyo Dinle|最夯免費app

【實用音樂app】Radyo Dinle|最夯免費app

分享好友

【免費音樂App】Radyo Dinle-APP點子

Radyo Dinle Türkiye’nin en kullanışlı radyo dinleme programı. Mobil radyo dinleme programımızda v3.0 sürümü ile radyo sayısı 336 ya çıkarılmıştır. Radyo dinle uygulamamızdaki radyo listemiz hazırlanırken yayın sunucuları tek tek kontrol edilmiş ve aktif olmayan radyolar uygulamamıza eklenmemiştir. Tüm çalışmalarımız size sorunsuz bir radyo dinleme programı sunabilmek içindir. Radyo ekleme sırasında 96 Kbit üzerinde yayın yapan radyolar listemize eklenmemiştir.

Radyo Dinle programımızda radyo listemize her ilden en az 1 adet radyo eklemeye çalıştık. İnternet yayınları yada web sitesi olmayan radyolar nedeni ile ekleyemediğimiz iller bulunmaktadır. Maç yayınlarını ve spor programlarını dinleyebilmeniz için Radyo1 başta olmak üzere spor radyoları olan RadyoSpor ve NTVSpor da uygulamamızda ekli durumdadır.

Uygulamamızın en güzel yanı radyo ekleme işlevi ile kişiye özel online radyo dinleme programı olmasıdır. Bizim eklediğimiz 336 radyo arasında sizin en çok dinlediğiniz radyolar yokmu hiç üzülmeyin. İstediğiniz ve sevdiğiniz radyoları kolayca uygulamaya ekleyebilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken radyo listesi kısmındaki + işaretine basmak ve sevdiğiniz radyonun bilgilerini girmek. Özelleştirilebilir sistemi ile artık sevdiğiniz daima dinlemek istediğiniz radyolar her zaman yanınızda ücretlik ücretsiz olarak.

Uygulamaya kendi radyonuzu eklemek için yapmanız gereken sevdiğiniz radyonun yayın bilgilerini bulmaktır. Bunun için arama motorlarında ABC Radyo IP Adresi şeklinde arama yaptırıp radyonuzun bilgilerini uygulamaya ekleyebilirsiniz. Uyglamamız AAC+ ve MP3 yayınlarını desteklemektedir. Radyo ekleme sırasında dikkat etmeniz gereken alttaki listeye uyumlu linkleri eklemenizdir. m3u8, pls ve mp3 uzantılı radyoları ekleyebilirsiniz. Ancak pls uzantılı radyoları ekler iken porttan sonraki /listen.pls kısmını eklemeyiniz.

【免費音樂App】Radyo Dinle-APP點子

【免費音樂App】Radyo Dinle-APP點子

Radyo Dinle radyo dinleme programımızda yer almak isteyen ulusal, yerel yada internet radyoları radyo adı, radyo ip, port web site adreslerini bize iletebilirler. İnternet radyoları için şartımız anlık minimum 25 dinleyiciye yayın sunuyor olmalarıdır.

【免費音樂App】Radyo Dinle-APP點子

【免費音樂App】Radyo Dinle-APP點子

Radyo Dinle uygulamamız ile ilgili her türlü görüş öneri ve şikayetlerinizi alttaki bilgilerden bize iletebilirsiniz.

【免費音樂App】Radyo Dinle-APP點子

【免費音樂App】Radyo Dinle-APP點子

http://www.onlinedinle.net

【免費音樂App】Radyo Dinle-APP點子

andorid@onlinedinle.net

【免費音樂App】Radyo Dinle-APP點子

【免費音樂App】Radyo Dinle-APP點子

【免費音樂App】Radyo Dinle-APP點子

【免費音樂App】Radyo Dinle-APP點子

免費玩Radyo Dinle APP玩免費

免費玩Radyo Dinle App

Radyo Dinle APP LOGO

Radyo Dinle LOGO-APP點子

Radyo Dinle APP QRCode

Radyo Dinle QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
3.0
App下載
免費
1970-01-012015-04-23
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價音樂App推薦

ŠKODA.fm

Już teraz, dzięki ŠKODA.fm możesz cieszyć się kilometrami najlepszej muzyki, zgłoszonej do konkursu ŠKODA Auto Muzyka, gdziekolwiek jesteś! Odsłuchuj …
Radio HIT - Macedonia

Новата генерација радио на интернет!Слушајте ги најголемите хитови и дружете се со нас 24/7 на вашиот мобилен или таблет. Апликацијата овозможува да г …