【實用音樂app】Radyo Vuslat|最夯免費app

【實用音樂app】Radyo Vuslat|最夯免費app

分享好友

【免費音樂App】Radyo Vuslat-APP點子

Radyo Vuslat Konya ilinde 96.5 FM frekansından yayın yapmaktadır. Mobil player ile dilediğiniz her yerden radyomuzu dinleyebilirsiniz.

Radyo Vuslat , Konya ilinde 96.5 frekansından yayın yapan, İnternet üzerinden ve Cep telefonu mobil uygulamalarından da dinlenebilen bir radyo kanalıdır.

Yıllardır, siz değerli dinleyicilerine daha kaliteli bir yayın sunabilmek adına en iyi kalitede yayın yapmaya başlayan Radyo Vuslat yayınlarının hem içerik hem de teknolojik kalitesini arttırmış olup, dinleyici kitlesi de her geçen gün artırmaya devam etmektedir.

Radyo Vuslat yayınları http://www.radyovuslat.net internet sayfası üzerinden ve Android Google Play Store ve İphone uygulamaları ile de dinlenebilmenin yanı sıra , normal bir Gsm hattından ücretsiz olarak istek ve mesajlara da cevap vermektedir.

Özellikle pop müzik alanında yayın kitlesini genişleten Radyo Vuslat , Facebook üzerinden dinleyici isteklerini de dikkate almıştır.

Şimdi Radyo Vuslat’ın müzik ziyafetinin akımına kapılmak üzeresiniz, lütfen radyonuzun sesini biraz daha açın…

Hertürlü görüş ve önerileriniz için info@radyovuslat.net

【免費音樂App】Radyo Vuslat-APP點子

【免費音樂App】Radyo Vuslat-APP點子

免費玩Radyo Vuslat APP玩免費

免費玩Radyo Vuslat App

Radyo Vuslat APP LOGO

Radyo Vuslat LOGO-APP點子

Radyo Vuslat APP QRCode

Radyo Vuslat QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
3.0
App下載
免費
1970-01-012015-04-21
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價音樂App推薦

WRRC1

107.7 The Bronc is so popular we have two apps. Switch between the biggest hits and best variety and the hottest, local sports action with the press o …
musiconrd

Esta es una aplicación para escuchar mezclas en vivo desde tu teléfono móvil y podrás ver los nuevos videos de eventos de dj junior contreras con gale …
棒棒堂

这是一个关于棒棒堂的最新的视频,图片,音乐和新闻的安卓应用,作为棒棒堂的粉丝,是不是有责任和义务努力地追并且第一时间知道Ta的新闻,图片和视频音乐等。明星还是要努力追的,努力的人便得着了。特点描述:1. 视频,图片,音乐,新闻一网打尽全部搜罗2. 视频观看流畅3. 歌迷可以提出来给我们想看或者听的歌 …