【實用工具app】Reagiram.mk|最夯免費app

【實用工具app】Reagiram.mk|最夯免費app

分享好友

【免費工具App】Reagiram.mk-APP點子

“Фотографирај и Реагирај” е шестмесечен проект поддржан од Проектот на USAID за граѓанско општество, кој е спроведуван од Фондација Отворено Општество – Македонија. Проектот го имплементира Здружението за одржлив развој Милиеуконтакт Македонија.

Во предвидениот временски период, граѓаните во три пилот – општини (Центар, Богданци и Виница) ќе имаат можност да го користат бесплатниот јавен сервис за пријавување на проблеми поврзани со животната средина.

Самиот јавен сервис се состои од три компоненти и тоа: мобилна апликација, веб страница и бесплатна телефонска линија. Целта на овој сервис е што поголем број пријавени проблеми од страна на граѓаните и решени проблеми од страна на надлежните поврзани со животната средина.

Сервисот ќе служи како корисна алатка во секојдневниот живот на сите кои сакаат да пријават проблем, а притоа ќе имаат можност да го следат и статусот на решавање на истиот. Со помош на мобилната апликација корисниците ќе можат да го фотографираат проблемот што го забележале и истиот да го препратат до посебна база на податоци, од каде истиот ќе биде пренасочен до најсоодветниот надлежен орган за решавање на проблемот.

Самата апликација содржи и геолоцирање на пријавениот проблем со што дополнително се олеснува постапката за пријавување. Исто така, покрај апликацијата сервисот нуди и пријавување на проблемите преку веб страница и преку јавување на бесплатна телефонска линија 080 023 023.

【免費工具App】Reagiram.mk-APP點子

【免費工具App】Reagiram.mk-APP點子

【免費工具App】Reagiram.mk-APP點子

【免費工具App】Reagiram.mk-APP點子

【免費工具App】Reagiram.mk-APP點子

【免費工具App】Reagiram.mk-APP點子

【免費工具App】Reagiram.mk-APP點子

免費玩Reagiram.mk APP玩免費

免費玩Reagiram.mk App

Reagiram.mk APP LOGO

Reagiram.mk LOGO-APP點子

Reagiram.mk APP QRCode

Reagiram.mk QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0
App下載
免費
1970-01-012015-03-09
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價工具App推薦

尺子 : Smart Ruler Pro

Smart Ruler Pro是Smart Tools®系列的第一套(尺子、量角器、水平尺、螺距)。 這個應用程序包含了6個簡單而有用的工具。以下是清單。 1. 尺子 - 用於長度2. 量角器Ⅰ(觸摸)- 用於角度3. 量角器Ⅱ(垂直)- 用於斜度4. 量角器Ⅲ(相機)- 測角儀,測斜儀 5. 水平 …
測距儀 : Smart Distance Pro

Smart Distance Pro在Smart Tools®集合中的延伸部件(距離,高爾夫球測距儀,速度)。 該測距儀(遙測)以相機測量與目標的距離。有效距離為10米至1公里。要測量的距離,你要先知道目標的高度(寬度)。 不要擔心!!男人的身高是1.7米,高爾夫球旗是2.1米,巴士(公車)是3.2 …