【實用攝影app】Reptile Imagini de fundal HD|最夯免費app

【實用攝影app】Reptile Imagini de fundal HD|最夯免費app

分享好友

【免費攝影App】Reptile Imagini de fundal HD-APP點子

Aceasta aplicatie contine o colectie uimitoare de poze HD prin care iti poti personaliza ecranul de start cu sau ecranul de blocare al dispozitivului android al dumneavoastra cu imagini de fundal pentru o tema perfecta!

Daca va plac reptilele, va oferim aplicatia cu cele mai spectaculoase momente surprinse in natura cu serpi, cameleoni, broaste sau igoane. Fiecare fotografie este de o calitate superioara.

Aplicatia va este oferit gratuit, imaginile fiind usor de utilizat nefiind nevoie de conexiune la internet pentru ca aplicatia functioneaza offline.

Usor de vizualizat si de configurat ca imagine de fundal, fiecare fotografie fiind usor de salvat pe cardul SD.

Aplicatia suporta rotatie ecran, zoom si pan pentru a va decupa fotografia asa cum doriti pentru a arata asa cum va doriti dumneavoastra.

Codul este foarte bine optimizat si aplicatia poate rula pe orice dispozitiv android inclusiv pe ultima versiune 5.0 Lollipop.

Pozele pot fi impartasite usor prietenilor prin intermedul Facebook, Twitter, SMS sau MMS, e-mail si WhatsApp si le puteti urca chiar pe Dropbox

Daca aveti preferinte pentru imagini, imi puteti scrie pe adresa de mail.

免費玩Reptile Imagini de fundal HD APP玩免費

免費玩Reptile Imagini de fundal HD App

Reptile Imagini de fundal HD APP LOGO

Reptile Imagini de fundal HD LOGO-APP點子

Reptile Imagini de fundal HD APP QRCode

Reptile Imagini de fundal HD QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0
App下載
免費
1970-01-012015-04-24
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價攝影App推薦

CollageGen

CollageGen is a FULLY AUTOMATIC collage maker.Unlike other photo collage apps that require a lot of manual effort, CollageGen automatically arranges a …