【實用教育app】Rusya Rehberi|最夯免費app

【實用教育app】Rusya Rehberi|最夯免費app

分享好友

【免費教育App】Rusya Rehberi-APP點子

Önemli not: Programda yazıları okuyabilmek için aşağı ve yukarı doğru sürüklerken İKİ parmağınızı kullanmanız gerekmektedir.

【免費教育App】Rusya Rehberi-APP點子

Artık Rusya'yla ilgili her türlü bilgi ihtiyacınızı karşılayacak bir uygulama var. Rusya'yla ilgiliyseniz, yada Rusya'yı merak ediyorsanız bu uygulama tam size göre.

【免費教育App】Rusya Rehberi-APP點子

"Rusya Rehberi" Rusya'da iş yapan Türk şirketlerini ayağınıza getiriyor. İnşaat'tan elektroniğe, gıda'dan turizme kadar pek çok alanda iş yapan Türk şirketleri artık parmaklarınızın ucunda..

【免費教育App】Rusya Rehberi-APP點子

Rusça Klavuzuyla temel seviyede Rusça öğrenebilirsiniz.."Rusya Rehberi"yle kril alfabesinden fiil cümlesi kurmaya kadar pek çok bilgiyi kolayca elde edeceksiniz.Ayrıca deyimler sözlüğüyle Türkçe pekçok deyimin Rusça karşılığını öğrenebileceksiniz..

【免費教育App】Rusya Rehberi-APP點子

Günlük Rusça bilgileriyle Rusyada marketten nasıl alışveriş yapacağınızı, restoranda yemek ısmarlak için hangi cümleleri kullanacağınızı, bir kadına nasıl evlenme teklif edebileceğinizi... Kısaca günlük hayatta size lazım olabilecek tüm Rusça cümleleri Türkçe okunuşlarıyla birlikte Rusya Rehberinde bulabilirsiniz...

"Rusya Rehberi" Rusyada öncelikli olarak gezilmesi gereken yerleri ayağınıza getiriyor. Moskova ve St. Petersburg başta olmak üzere gezilecek yerler hakkında bilgi için "Rusya Rehberi"ni kullanabilirsiniz..

免費玩Rusya Rehberi APP玩免費

免費玩Rusya Rehberi App

Rusya Rehberi APP LOGO

Rusya Rehberi LOGO-APP點子

Rusya Rehberi APP QRCode

Rusya Rehberi QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0.4
App下載
免費
1970-01-012015-04-23