【實用解謎app】Ruzzle Cheater - Svenska Ord|最夯免費app

【實用解謎app】Ruzzle Cheater - Svenska Ord|最夯免費app

分享好友

【免費解謎App】Ruzzle Cheater - Svenska Ord-APP點子

Äntligen finns ett Ruzzle/Rumble-fusk även för Android! Besegra dina vänner en gång för alla i Ruzzle med hjälp av denna app.

Ruzzle Cheater - Svenska ord har en ordlista med över 417,000 svenska ord för att plocka fram de ord som ger mest poäng.

Fyll i bokstäverna på spelplanen från vänster till höger, rad för rad i fuskappen och klicka på "Hitta ord". Klicka på ett av resultaten för att se vilka bokstäver på spelplanen som används.

VIKTIGT - LÄS!

【免費解謎App】Ruzzle Cheater - Svenska Ord-APP點子

------------------------

När du skrivit av bokstäverna kan du tvinga avstängning av Ruzzle med hjälp av en task manager (aktivitetshanterare). När du sedan startar Ruzzle igen får du börja om på samma omgång med 2 nya minuter. Testat med senaste versionen av Ruzzle.

En annan variant är att använda två enheter, tex. en surfplatta och en telefon. Vi arbetar på möjligheten att ta screenshot för att slippa fylla i bokstäverna själv, detta kanske kommer i en uppdatering!

Har du ett förslag på förbättringar, eller ser appen konstig ut på din telefon? Hör gärna av dig så undersöker vi saken!

Ruzzle Cheater använder "Den stora svenska ordlistan" av Göran Andersson (dsso.se) och är licensierad under Creative Commons Attribution-Share Alike.

Rättigheter:

【免費解謎App】Ruzzle Cheater - Svenska Ord-APP點子

- WiFi/ Nätverk för att anropa servern och ordlistan

- Lagring för att kunna spara inställningar på telefonen

【免費解謎App】Ruzzle Cheater - Svenska Ord-APP點子

免費玩Ruzzle Cheater - Svenska Ord APP玩免費

免費玩Ruzzle Cheater - Svenska Ord App

Ruzzle Cheater - Svenska Ord APP LOGO

Ruzzle Cheater - Svenska Ord LOGO-APP點子

Ruzzle Cheater - Svenska Ord APP QRCode

Ruzzle Cheater - Svenska Ord QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.3
App下載
SEK$7.0
1970-01-012015-03-09
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價解謎App推薦

قياسي برو

◀ قياسي لعبة شيقه لإختبار قدراتك من خلال مجموعة كبيرة من الأسئلة في مجالات متعددة ومستويات مختلفه تساعدك على الفهم و التحليل وتنمية العقل و مشاركه معد …