【實用健康app】Slim Koken|最夯免費app

【實用健康app】Slim Koken|最夯免費app

分享好友

【免費健康App】Slim Koken-APP點子

Met de Slim Koken-app van het Voedingscentrum geniet je van lekker eten én bespaar je geld. Hoe dat werkt? Met deze app kook je precies op maat. Je krijgt bovendien slimme koop- en bewaartips.

Wat kook jij? Een Spaanse kipschotel of Ajam Ati boontjes? Zoek en vind lekkere recepten, sla ze op in je kookboek, maak een boodschappenlijstje en deel je tips en foto’s met andere gebruikers.

Geld verdienen met gratis app!

【免費健康App】Slim Koken-APP點子

De Slim Koken-app is ook een hulpmiddel om voedselverspilling te voorkomen. We gooien namelijk jaarlijks, per persoon € 150,00 aan eten weg. Zoek op ingrediënt om iets lekkers met een kliekje te maken. Of kijk in de alfabetische lijst met bewaartips om bijvoorbeeld te zien of je die aardappelsalade in de koelkast nog kunt eten.

20% Nederlanders kookt dagelijks voor de afvalbak

【免費健康App】Slim Koken-APP點子

Jaarlijks gooien we per persoon gemiddeld € 135,00 euro aan eten weg. Een derde van het eten dat we weggooien zijn maaltijdresten. 20% van de mensen schuift dagelijks prima eten van het bord in de afvalbak. 14 procent van de Nederlanders kookt steevast te veel pasta, rijst en aardappels.

【免費健康App】Slim Koken-APP點子

De app is naast een lekker, mobiel kookboek ook een hulpmiddel voor mensen die willen stoppen met deze verspilling. Je krijgt koop-, kook- en bewaartips. Doordat je precies kunt aangeven wie mee-eten en hoe oud ze zijn, kook je niet snel te veel.

【免費健康App】Slim Koken-APP點子

【免費健康App】Slim Koken-APP點子

免費玩Slim Koken APP玩免費

免費玩Slim Koken App

Slim Koken APP LOGO

Slim Koken LOGO-APP點子

Slim Koken APP QRCode

Slim Koken QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
2.0.0
App下載
免費
1970-01-012015-04-24
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價健康App推薦

สาระเรื่องสุขภาพ

สุขภาพดีคือสิ่งที่ทุกคนปรารถนา หลายคนไขว่ขว้าหาสุขภาพดี เข้าโปรแกรมลดน้ำหนัก ซื้ออาหารลดน้ำหนักมารับประทาน ฯลฯ การมีสุขภาพที่ดีต้องอาศัยการดูแลตัวเอง …