【實用生活app】Smartnite|最夯免費app

【實用生活app】Smartnite|最夯免費app

分享好友

【免費生活App】Smartnite-APP點子

De ultieme slaapapplicatie

Smartnite beschikt over een heel arsenaal aan functies om u te helpen zo comfortabel mogelijk te slapen. De applicatie analyseert en adviseert, maar helpt u ook in slaap te geraken met geïntegreerde relaxerende-spa-muziek. Fris ontwaken kan met de wekkerfunctie.

Kies de Velda-matras die het best bij u past

Ja, u bent echt uniek. Van vorm, lengte en gewicht, maar ook van slaaphouding. De een heeft het snel te koud, de ander transpireert meer. De zoektocht naar een geschikte matras wordt al snel een heel technische verhaal. Wanneer u de bomen door het bos niet meer ziet, komt de Smartnite-applicatie met advies.

Hoe weet ik dan welke matras voor mij de beste is?

Daarom ontwikkelde Velda een intelligent systeem om u exact die matrassen aan te bevelen die het best bij u passen. In elk van zijn collecties, van heel eenvoudig tot super luxueus.

【免費生活App】Smartnite-APP點子

Download de app

Via deze handige app weet u in zes stappen welk type matras het meest geschikt voor u is. Zo stapt u perfect voorbereid naar de Velda-slaapspecialist in uw buurt.

Hij laat u graag plaatsnemen op die matrassen uit de verschillende collecties die het best aansluiten bij uw persoonlijke eigenschappen.

Kies op basis van slaapcomfort, niet van prijs

Zo maakt u samen met hem een gefundeerde keuze op basis van slaapcomfort. Uw ideale matras zou dus best wel eens voordeliger kunnen zijn dan u verwachtte.

Praktisch

【免費生活App】Smartnite-APP點子

De Smartnite app van Velda wijst u op basis van uw persoonlijke eigenschappen toe aan één van vijf series. Per serie ziet u hieronder welke Velda-matrassen het best bij u passen.

免費玩Smartnite APP玩免費

免費玩Smartnite App

Smartnite APP LOGO

Smartnite LOGO-APP點子

Smartnite APP QRCode

Smartnite QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0
App下載
免費
1970-01-012015-04-19
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價生活App推薦

愛情賀卡

♣有了這個照片賀卡的應用程序,你將永遠不會有問自己如何編輯照片以完美的愛情拼貼。它使您能夠生產出真正的照片和獲得美妙絕倫的愛情賀卡用甜美的壁紙設置為背景。這種照片編輯軟件提供了多種令人驚嘆的照片效果,以幫助您製作愛情賀卡,這將炫你所有的朋友。添加你的個人風格,有很多浪漫的貼紙,郵票,美麗的愛情語錄, …
髮型教程婦女

頭髮的塑造也算是個人修飾,時尚和化妝品的一個方面,雖然實用,文化,和流行的考慮也影響了一些髮型。長而粗,有彈性,捲曲,大量精美的頭髮往往是活力和青春的標誌,就社會而言,很多時候,它只是讓我們感到很女人味。但是,如果您按照本教程中的說明,仔細看圖片,你可以很容易做出驚人的髮型吧。在髮型教程女性的應用程 …
酒合 -SHUGOU-

・出会った酒の全てを記録することができます。 登録できる写真数に制限はありません。※1 美しいラベル、裏書のウンチク、お気に入りの酒器、よく合う肴も撮り収めて下さい。 写真撮影は独自機能で連続して記録することができます。 すでにある写真はギャラリーから一括追加することができます。 ・感じたままに簡単 …