【實用新聞app】SomuncuBaba Dergi|最夯免費app

【實用新聞app】SomuncuBaba Dergi|最夯免費app

分享好友

【免費新聞App】SomuncuBaba Dergi-APP點子

16 yıldır hiç kesintisiz yayın hayatına devam eden dergimiz, yıllardır büyük fedakârlıklarla hazırlanarak neşredilmiş ve önemli hizmetlere vesile olmuştur. Genel Merkezi Darende'de bulunan Es-seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfımız tarafından yayınlanan dergimiz adını; 14.yüzyıl alperenlerinden, Darende'de medfun Somuncu Baba'dan alıyor…

SOMUNCU BABA

Osmanlı Padişahlarından Yıldırım Bayezid Han zamanında yaşayan bu asil Seyyid, Bursa Ulu Camii'nin açılışına katılan önemli bir gönül dostu, Hakk erenidir.

Anadolu'yu maneviyatıyla aydınlatan Somuncu Baba'nın hizmet ve hoşgörü anlayışını çağımıza yansıtan, ismiyle müsemma bir yapıya sahip olan derginin bıraktığı izler bugün kendisini hissettirmektedir.

Yayına başladığı ilk sayılarından itibaren Dergimiz, özellikle Darende Vakıfları, tarihi ve kültürü ile Somuncu Baba hakkındaki yayınlarla, bugün araştırmacılarca kaynak olarak gösterilmekte ve önemli bir boşluğu doldurmaktadır.

Yurdumuzdaki bütün gazete bayilerinde ve seçkin kitapçılarda bulunan dergimizde; kültür, edebiyat ve araştırma konuları işlenmekte sanat edebiyat ağırlıklı eserlere yer verilmektedir.

Vakıf kurucumuz Osman Hulûsi Efendi'nin Divan edebiyatına karşı olan özel ilgisi sebebiyle dergimiz, edebiyatımızın has bahçelerinden gül güzelliğinde şiirleri devşirerek şerhlerle, tahlillerle günümüz okuyucusunun anlayacağı şekilde, divan şiirinin sevdirilmesini amaçlamıştır. Din-sanat ilişkisi üzerinde yaptığımız yayınlar ise, dergiciliğimizde farklı bir yer kazanmış bulunmaktadır.

【免費新聞App】SomuncuBaba Dergi-APP點子

【免費新聞App】SomuncuBaba Dergi-APP點子

【免費新聞App】SomuncuBaba Dergi-APP點子

免費玩SomuncuBaba Dergi APP玩免費

免費玩SomuncuBaba Dergi App

SomuncuBaba Dergi APP LOGO

SomuncuBaba Dergi LOGO-APP點子

SomuncuBaba Dergi APP QRCode

SomuncuBaba Dergi QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
v1.0.0
App下載
免費
1970-01-012015-03-09
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價新聞App推薦

คมชัดลึก คลิปรายการ

รายการคมชัดลึก เป็นรายการโทรทัศน์ประเภทสนทนากับบุคคลที่เกี่ยวข้องกับข่าวและเหตุการณ์ปัจจุบัน สามารถดูรายการย้อนหลังผ่านแอปนี้ได้免費玩คมชัดลึก (คลิปรายกา …
幽默大师·智慧与创想

《幽默大师》是中国漫画类期刊著名品牌,有着近30年的品牌积淀,影响了一代人。杂志集中外各路幽默于一身,汇世界漫画精品于一体。杂志获第二届“国家期刊奖”,是全国百种重点期刊。2013年《幽默大师》全新改版,名家大作,长篇连载,精彩互动,更时尚、更幽默、更智慧!免費玩幽默大师·智慧与创想 APP玩免費免 …