【實用旅遊app】Spies|最夯免費app

【實用旅遊app】Spies|最夯免費app

分享好友

【免費旅遊App】Spies-APP點子

Nu kan du lade dig inspirere, drømme dig væk, søge, bestille din charterrejse på din Android. Her finder du hele vores udbud af charterrejser, afbudsrejser og aktuelle tilbud. 

FIND REJSEN

【免費旅遊App】Spies-APP點子

Surf rundt og udforsk vores udbud af af charterrejser. Læs om rejsemålene og hotellerne, se vores gæsters vurdering og kig på billeder. Du finder også kort, klimatabel og information om vores udflugter på rejsemålet. 

BESTIL

【免費旅遊App】Spies-APP點子

Ved du allerede, hvornår du vil rejse? Benyt bestillingsdelen i applikationen og bestil din rejse direkte. Uanset hvor du er!  

MIN SIDE

【免費旅遊App】Spies-APP點子

Gem dine favoritrejsemål og hoteller og del dem på mail. Når du har bestilt din rejse, finder du rejseguide og info om din rejse under "Min Side". Du kan også hente rejser, som du har bestilt via andre kanaler. Har du din iPhone med dig på rejsen, kan du undgå høje surfpriser i udlandet ved at sætte applikationen i offline-tilstand. Så skjules de de funktioner i applikationen, som kræver internetopkobling. Her findes alt, hvad du skal bruge til at virkeliggøre din drømmeferie. 

Spies er Danmarks største rejsearrangør med rejser til mere end 300 rejsemål i 50 lande. Vi arrangerer charterrejser, fleksible pakkerejser med rutefly og sælger også kun flybilletter til dig, der vil rejse på egen hånd. 

Skriv gerne en vurdering af applikationen i Google Play, og har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på 70 10 42 00. 

【免費旅遊App】Spies-APP點子

免費玩Spies APP玩免費

免費玩Spies App

Spies APP LOGO

Spies LOGO-APP點子

Spies APP QRCode

Spies QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
2.2.0
App下載
免費
1970-01-012015-04-20
未知iOS
App Store
2.2.3
App下載
免費
2012-04-252015-06-04