【實用商業app】TNT Innight Retouren|最夯免費app

【實用商業app】TNT Innight Retouren|最夯免費app

分享好友

【免費商業App】TNT Innight Retouren-APP點子

TNT Innight retouren maakt van je smart phone in een handomdraai een barcodelezer! Handig en eenvoudig, ontworpen om zelf de regie te hebben over je retourzendingen. Het maakt de communicatie over retourzendingen veel efficiënter. Jij weet immers welke zending retour moet en waarom.

Met deze app kun je jouw retourzendingen zelf scannen. Je geeft aan of een zending urgent is en dezelfde nacht opgehaald moet worden. Is de zending niet urgent dan nemen we de retourzending de eerstvolgende nacht dat je nieuwe zendingen ontvangt, mee. De scan die jij maakt zorgt ervoor dat de retourzending op de ritlijst van de TNT Innight-chauffeur komt. Zo beschikt TNT Innight over de juiste informatie. De scan zorgt er ook voor dat je bedrijf weet dat je een retourzending verstuurt, dat scheelt dubbel werk!

Nuttige informatie, zoals partnummers, kun je ook invoeren. Jouw bedrijf weet zo exact welke retourzendingen ze de dag erop kunnen verwachten.

【免費商業App】TNT Innight Retouren-APP點子

【免費商業App】TNT Innight Retouren-APP點子

【免費商業App】TNT Innight Retouren-APP點子

免費玩TNT Innight Retouren APP玩免費

免費玩TNT Innight Retouren App

TNT Innight Retouren APP LOGO

TNT Innight Retouren LOGO-APP點子

TNT Innight Retouren APP QRCode

TNT Innight Retouren QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
v1.0.0
App下載
免費
1970-01-012015-03-09
  • TNT Innight Retouren
  • 分享app
    上一個APP
    下一個APP

    高評價商業App推薦

    MnemoPad

    MnemoPad defends your information by using the MnemonicGuard technology. MnemonicGuard doesn't need the password. Key is your memory.MnemonicGuard use …