【實用旅遊app】Toapp|最夯免費app

【實用旅遊app】Toapp|最夯免費app

分享好友

【免費旅遊App】Toapp-APP點子

Nödig? du vet inte var närmaste toalett finns, ingen fara nu löser vi detta för dig med Toapp kan du genom en knapp lokalisera var du är och hitta närmaste toalett.

Meningen med Toapp är att den skall lokalisera alla toaletter i Sverige, då vi har lokaliserat dem allra flesta toaletterna i Göteborg.

Vi kommer behöva ta hjälp av er användare att ge era åsikter och synpunkter, så att vi kan förbättra appen efter användaren.

Vi har en facebooksida som ni kan skriva i https://www.facebook.com/pages/Toapp/594714687214827 för förbättringar och om vi har glömt att markera ut toaletter i Göteborg, och om ni kan hjälpa till med andra städer i Sverige, för att vi vill att denna appen skall gynna hela Sverige.

med ett gott samarbete

【免費旅遊App】Toapp-APP點子

Maret Team

免費玩Toapp APP玩免費

免費玩Toapp App

Toapp APP LOGO

Toapp LOGO-APP點子

Toapp APP QRCode

Toapp QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0
App下載
免費
1970-01-012015-02-04
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價旅遊App推薦

Oswego Canal

An app to help you navigate the Oswego Canal.免費玩Oswego Canal APP玩免費免費玩Oswego Canal AppOswego Canal APP LOGOOswego Canal APP QRCode熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日 …
창원 관광지 찾기

동단위 창원 관광지 찾기관광지 및 여행사 정보 제공免費玩창원 관광지 찾기 APP玩免費免費玩창원 관광지 찾기 App창원 관광지 찾기 APP LOGO창원 관광지 찾기 APP QRCode熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期未知AndroidGoogle Play1.0A …