【實用旅遊app】Tokaj Nobilis|最夯免費app

【實用旅遊app】Tokaj Nobilis|最夯免費app

分享好友

【免費旅遊App】Tokaj Nobilis-APP點子

Amikor elhatároztuk, hogy megalapítjuk a Tokaj Nobilis Szőlőbirtokot, egy olyan kézműves borászatról álmodtunk, ahol egyedi minőségű borokat alkotva jutna kifejezésre a dűlő, a fajta és viszonyunk a természethez.

Első lépésként olyan termőterületeket kerestünk, ami szerintünk alkalmas arra, hogy elképzeléseinknek megfelelő borokat készíthessünk.

【免費旅遊App】Tokaj Nobilis-APP點子

Így esett a választásunk Bodrogkisfalud határában a Barakonyi és a Csirke-mál dűlőkre, ahol 6 hektár szőlőt telepítettünk 1999-ben és 2004-ben.

Nálunk a borkészítés a szőlőben kezdődik, hiszen a bor minőségét alapvetően meghatározza a szőlő minősége. Rendkívül szigorú metszés, hajtás- és fürtválogatás után hektáronként 17-19 hl bort szűrünk.

【免費旅遊App】Tokaj Nobilis-APP點子

Boraink nagy része fahordóban erjed és érlelődik több hónapig vagy évig. Palackozás után 3-6 hónapig pihentetjük a borokat, mielőtt forgalomba hoznánk.

A 2008-as évjáratban az új telepítésű területeink termőre fordulásával kb.20.000 palackot készítettünk. Ezzel a mennyiséggel elértük azt a palackszámot, amit korábban terveztünk.

Évjárattól függően átlagosan 15.000 palackot tudunk készíteni ültetvényeinkről.

免費玩Tokaj Nobilis APP玩免費

免費玩Tokaj Nobilis App

Tokaj Nobilis APP LOGO

Tokaj Nobilis LOGO-APP點子

Tokaj Nobilis APP QRCode

Tokaj Nobilis QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0
App下載
免費
1970-01-012015-04-24
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價旅遊App推薦

GuidePal 洛杉矶城市指南

您希望您的旅行指南能够帮助您避免在旅行中的欺诈行为并发现城市中的精华所在吗? 那么, GuidePal洛杉矶城市指南正是您最好选择。GuidePal通过最新的旅行应用程序技术提供应用于智能手机的免费移动城市指南(增强实境,离线地图,共享功能,以及创建自己的旅行日志)。作为一位GuidePal环球旅行 …
Rijeka Webcam

Six webcams (preview not live) of Rijeka, Croatia.免費玩Rijeka Webcam APP玩免費免費玩Rijeka Webcam AppRijeka Webcam APP LOGORijeka Webcam APP QRCode熱門國家系統支援版本費 …
Nin Croatia

A small town near Zadar, Nin has a very rich and tumultuous history. Its location is intriguing; the heart of Nin is its historical center on an islet …