【實用新聞app】Toplum Haber|最夯免費app

【實用新聞app】Toplum Haber|最夯免費app

分享好友

【免費新聞App】Toplum Haber-APP點子

Toplumhaber.com; Gündem, Politika, Spor, Magazin, Kültür, Sanat, Teknoloji, ve diğer tüm kategorilerde güncel haber sunmak ve kullanıcıların doğru ve hızlı habere ulaşmasını kolaylaştırmak amacı ile kurulmuş haber portalıdır.

【免費新聞App】Toplum Haber-APP點子

İLKELERİMİZ

Doğruluk : Herhangi bir gerçeğin ve herhangi bir olayın kenara itilmemesi, bilinçli veya bilinçsiz bir şekilde minik puntolarla bir kenara atılarak gözden saklanmaması gerektiğini savunuyoruz. Her ne olduysa ve her ne olay haber niteliği taşıyorsa bizim konumuzdur ve okurun bunu bilmeye öğrenmeye hakkı vardır. Hiç bir haberi saklamayacağız, küçültmeyeceğiz, gözden kaçırmayacağız.

Tarafsız Habercilik : Sitemizde yayınlanan haberlere konu olan olaylara veya haberlerde adı geçen kişilere tam bir tarafsızlık içinde yaklaşmaktayız, hiç bir haberin anlamını değiştirmeden ve hiç bir haberi manipüle etmemeyi ilke ediniyoruz.

NE YAPIYORUZ?

Türkiye’de ve dünyada meydana gelen olaylar ve gelişmeleri ajanslar ve kendi ekibimiz aracılığıyla takip ederek size sunuyoruz.

【免費新聞App】Toplum Haber-APP點子

YASALARA %100 UYGUN

Sitemiz Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına %100 uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan her türlü haber, resim, bilgi, metin; telif hakkı sahiplerinden yazılı izin alınmak suretiyle yayınlanmaktadır. Sabah saatlerinde yayınladığımız gazete haber özetlerinde ise, yalnızca haberin başlığı ve giriş cümlesine yer verilmekte, haberin tam metnini okumak isteyen ziyaretçilerimiz ilgili gazetenin web sayfasına yönlendirilmektedir.

Haber sitemiz İhlas Haber Ajansı abonesidir.

【免費新聞App】Toplum Haber-APP點子

【免費新聞App】Toplum Haber-APP點子

免費玩Toplum Haber APP玩免費

免費玩Toplum Haber App

Toplum Haber APP LOGO

Toplum Haber LOGO-APP點子

Toplum Haber APP QRCode

Toplum Haber QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
3.0
App下載
免費
1970-01-012015-04-22
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價新聞App推薦