【實用街機app】Tower Block|最夯免費app

【實用街機app】Tower Block|最夯免費app

分享好友

【免費街機App】Tower Block-APP點子

Tower Block her yaş için inanılmaz zevkli ve eğlenceli bir kule inşa etme oyunudur. Bu oyunda yalnızca ekrana tıklayarak kule parçalarını düzenli şekilde üst üste koyarak en yüksek mitolojik kuleyi inşa edebilirsiniz. Ayrıca puanlama sistemi sayesinde diğer kullanıcılarla yarışabilir, en uzun kuleye sahip olabilirsiniz !

NASIL OYNANIR: Sürekli olarak sağa ve sola giden kule bloklarını üst üste düzenli şekilde koymak için sadece ekrana tıklamanız yeterlidir. Yapabileceğiniz kadar yüksek bir kule yapmaya çalışırken dikkatli olun çünkü üst üste gelmeyen bloklar her seferinde kısalacaktır ve işiniz daha zor olacaktır.

Tower Block Özellikleri

- Eğlenceli ve göz yormayan arka plan

【免費街機App】Tower Block-APP點子

- Her seferinde bir öncekinden farklı renkte gelen hareketli bloklar

【免費街機App】Tower Block-APP點子

- Hareketli bulutlar

- Kolay ve eğlenceli oynama şekli

Tüm zamanların en yüksek mitolojik kulesini inşa etmek mi istiyorsun ? En yüksek skorunu leaderboard'da arkadaşlarınla paylaş !

免費玩Tower Block APP玩免費

免費玩Tower Block App

Tower Block APP LOGO

Tower Block LOGO-APP點子

Tower Block APP QRCode

Tower Block QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0
App下載
免費
1970-01-012015-06-17
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價街機App推薦

Spaceship Racing

Аркадная игра "Space Ship Racing" представляет собой идеальную и супер играбельную микро-игру.В захватывающем и опасном приключении нам предстоит лета …
一個點一個目標

一個點一個目標,就是這個遊戲是怎麼一回事。由於點旋轉時,你的目標是打紅點的最高點。更快的紅點旋轉,更具挑戰性就成了,所以重點上的紅點。這是什麼使目標點樂趣,成癮性和非常具有挑戰性的,最特別是對於那些喜歡具有挑戰性的遊戲。如何具有挑戰性的可以同時瞄準一個點就搞定了。****件事情要注意****✔保持密 …