【實用通訊app】Turk Telekom Wirofon|最夯免費app

【實用通訊app】Turk Telekom Wirofon|最夯免費app

分享好友

【免費通訊App】Turk Telekom Wirofon-APP點子

Türk Telekom’un ev telefonlarını mobil hale getiren teknolojisi Wirofon sayesinde, Türk Telekom müşterileri, her yerde WiFi ve mobil internet uyumlu akıllı telefonlarını, tabletlerini ya da bilgisayarlarını kullanarak ev telefonları üzerinden arama yapabiliyorlar. Wirofon kullanıcılarının internet bağlantısı sağladıkları her noktadan Wirofon ile yaptıkları aramalar, Wirofon hizmetinin tanımlı olduğu ev telefonu üzerindeki tarifeden ücretlendiriliyor ve görüşme ücreti ev faturasına yansıtılıyor. Ev telefonunun avantajları ve bedava dakikalar, Wirofon ile hem akıllı cihazlar üzerinden hem de bilgisayar üzerinde kullanılabiliyor. Ayrıca Wirofon ile yurt dışından Türkiye’yi aramak, yurt içi görüşme fiyatına gerçekleşiyor.

Wirofon'dan faydalanmak için ayrıca bir abonelik ücreti ödenmiyor. Wirofon’dan yapılacak tüm aramalarda, uygulamanın bağlı olduğu ev telefonu ile aynı haklar geçerlidir. Yani Wirofon ile başka ülke numaralarının aranabilmesi için, ev telefonunun uluslararası çağrılara açık olması gerekiyor. Türk Telekom Wirofon servisi için kullanılan Wirofon uygulaması SIP tabanlıdır.

Wirofon ile ilgili tüm bilgilere http://www.wirofon.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Yeni Özellikler

Kolay Abonelik Süreci: Türk Telekom ev telefonu sahipleri Wirofon aboneliklerini başlatmak için;

1. İlgili uygulama mağazasından Wirofon’u indirir.

2. Uygulamayı çalıştırır.

3. Uygulama açılış sayfasında “yeni hesap oluştur” seçeneğini seçer.

4. İstenen bilgileri girerek onayla tuşuna basar.

【免費通訊App】Turk Telekom Wirofon-APP點子

5. SMS ile gelen aktivasyon kodunu uygulamadaki aktivasyon kutucuğuna girerek Wirofon aboneliğini başlatır.

Görüntülü Konuşma: Wirofon kullanıcıları birbirleri ile internet bağlantısı olan her yerde ücret ödemeden görüntülü olarak konuşabileceklerdir.

Anlık Mesajlaşma: Wirofon kullanıcıları internet bağlantısı olan her yerde ücret ödemeden birbirleri ile mesajlaşabilirler ve emoticon gönderebilirler.

Durum Bilgisi: Wirofon kullanıcıları arkadaş listesindeki kişilerin uygun, meşgul veya uzakta olduğunu durum bildirimi işaretlerine bakarak anlayabilirler.

-------------------------------------

With Türk Telekom’s Wirofon service, which mobilizes fixed lines in houses, customers are able to make their calls from everywhere with their WiFi and mobile broadband enabled devices, laptops or PC’s via internet to be billed upon the tariff of home. By using Wirofon service, calls are made with Wirofon client via any internet access spot are billed upon the tariff of landlines that are previously registered to Wirofon service. Advantages and free call minutes of landline can be used on mobile devices and PC via Wirofon. Also calling Turkey from abroad via Wirofon, costs as national call.

In order to subscribe to Wirofon service, it’s sufficient to use a landline, and no extra fee is needed for the subscribtion. Türk Telekom landline subscribers can use this service by installing the necessary software to their WiFi and mobile broadband enabled devices. Wirofon client is available for both local and international call service, but service users’ home line must be opened to international calls. The Wirofon client used for Türk Telekom’s Wirofon service is SIP based.

New Features

Easy Subscription Process: Türk Telekom landline users can easily subscribe Wirofon by following the steps below;

1. Download Wirofon from application store in your device.

2. Launch the application.

3. Choose “create a new account” in home page.

【免費通訊App】Turk Telekom Wirofon-APP點子

4. Input the necessary data and press on “approve” button.

5. Input the activation code that you receive via SMS to relevant activation code box.

Video Call: Wirofon users can make free video calls as long as they have internet connection.

Instant Messaging: Wirofon users can send and receive instant messages via internet. They can also have fun by sending emoticons to each other.

Presence: Wirofon users can see each other status such as busy, online, offline or away.

Detailed information on Wirofon can be found at http://www.wirofon.com

【免費通訊App】Turk Telekom Wirofon-APP點子

免費玩Turk Telekom Wirofon APP玩免費

免費玩Turk Telekom Wirofon App

Turk Telekom Wirofon APP LOGO

Turk Telekom Wirofon LOGO-APP點子

Turk Telekom Wirofon APP QRCode

Turk Telekom Wirofon QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
0.3.3 rc03
App下載
免費
1970-01-012015-04-23
台灣 TaiwanAndroid
Google Play
0.1.4
App下載
免費
2013-12-162015-03-11
  • Turk Telekom Wirofon
  • 分享app
    上一個APP
    下一個APP

    高評價通訊App推薦

    Pinch

    Why SMS when you can Pinch?Pinch is a FREE, easy- to- use, highly engaging; cross platform phone Messenger service that willchange the way you interac …
    Pinch Pro

    Why SMS when you can Pinch?Pinch is a FREE, easy- to- use, highly engaging; cross platform phone Messenger service that willchange the way you interac …
    HD媽咪Can HD Mommy Can

    此應用程式專為P2P IP攝影機系列機種設計。基於獨特的P2P連接技術,使用者經由其所購買的大通HD 媽咪Can網路攝影機,只需要輸入攝影機的UID和密碼,就可以在Android上觀看即時影像,不需複雜的IP或路由器的設定。採用H.264影像壓縮格式,確保清晰的影像。This application …
    短信通免费版

    短信通是集短信接收,管理,查找,统计,加密(私密短信)及定时发送/转发于一身的超级短信管理软件。她提供搜索功能,让您快速的找到想要的短信;她提供批量操作,让您一键删除想要删除的信息;她可以对您特殊的联系人短信进行加密保存,保护您的隐私;她可以方便的统计短信发送接收总量信息,让您了解短信费用;她可以让 …