【實用商業app】Turkuaz Oto|最夯免費app

【實用商業app】Turkuaz Oto|最夯免費app

分享好友

【免費商業App】Turkuaz Oto-APP點子

Nihat Zeybekci'nin kurucusu olduğu, bünyesinde 500'ü aşkın çalışanı ile 9 tane şirket bulunduran TURKUAZ şirketler grubunun bir üyesi bulunan şirketimiz "TURKUAZ OTOMOTİV" 13.06.2002 yılında faaliyetine başlamıştır.

Şirketimiz TSE-ISO-EN 9000 kalite belgesi ile; satış, servis, yedek parça, operasyonel filo araç kiralama, ikinci el ve sigorta alanlarında deneyimli ve sürekli eğitimden geçen kadrosu ile hizmet vermektedir.

Vizyonumuz ; Hizmet verdiğimiz tüm alanlarda lider olmak, müşterilerimizin her türlü ihtiyacını kaliteli hizmetlerimizle karşılamak, temsil ettiğimiz markanın kurumsal kimliğini kendi kimliğimiz ile beraber en üst noktaya taşıma gayreti içinde olmaktır.

Misyonumuz ; Günümüz rekabet koşullarında, hizmetlerimizde kalite, prensiplerimiz ve dürüstlükten asla ödün vermeden, sınırsız ve koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamak ve sürekli zirvede tutmak için gerekli tüm çalışmaları yapmaktır.

Hedefimiz ; Müşteri odaklı hizmet ile "Her Koşulda Tam Müşteri Memnuniyetidir." Bunu "araç satmak bir sonuç değil, bir başlangıçtır" prensibinden hareketle, müşterilerimizin araç alma aşamasından başlayarak, araçları ile beraber geçirdiği her süreçte yanlarında olmakla gerçekleştirmektir.

Bu uygulama ile Turkuaz Otomotiv'in 2. el araçlarına gözatabilir, aracınızın servis durumunu sorgulayabilir ve dilerseniz randevu alabilirsiniz. Ayrıca detaylı iletişim ve ulaşım bilgilerimiz ile birlikte harita üzerinde lokasyon bilgilerimizi de bulabilirsiniz.

Saygılarımızla,

Turkuaz Otomotiv

Keywords:hyundai, turkuaz otomotiv, denizli, pamukkale, hyundai servis, hyundai bakım, hyundai yedek parça

URL: http://www.turkuazotomotiv.net

【免費商業App】Turkuaz Oto-APP點子

【免費商業App】Turkuaz Oto-APP點子

【免費商業App】Turkuaz Oto-APP點子

【免費商業App】Turkuaz Oto-APP點子

免費玩Turkuaz Oto APP玩免費

免費玩Turkuaz Oto App

Turkuaz Oto APP LOGO

Turkuaz Oto LOGO-APP點子

Turkuaz Oto APP QRCode

Turkuaz Oto QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.1
App下載
免費
1970-01-012015-04-20
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價商業App推薦

Rapid RMS

Rapid RMS is an iPad and cloud based Point-of-Sale system with robust inventory management. It is the ideal solution for managing high volume business …