【實用新聞app】VNSG Magazine|最夯免費app

【實用新聞app】VNSG Magazine|最夯免費app

分享好友

【免費新聞App】VNSG Magazine-APP點子

Hét online magazine voor SAP gebruikers, nu ook mobiel!

Het VNSG Magazine, het enige vakblad op SAP gebied in Nederland, is er nu ook in een tablet- en smartphoneversie. Dezelfde relevante inhoud met alle SAP ontwikkelingen in de vorm van achtergrondartikelen, klantverhalen, interviews, reportages, tips & tricks en columns. Maar wel altijd bij de hand!

Uitleg over de VNSG Magazine app

Deze app is de bibliotheek voor alle edities van het VNSG Magazine. Nieuwe edities verschijnen vanzelf in de app. U ziet een doorschijnend icoon als er een nieuwe editie beschikbaar is. U klikt erop en krijgt extra informatie over de nieuwe editie. Als u besluit om de editie te downloaden, dan kunt u dat aangeven door te klikken op downloaden. Na het downloaden is het icoontje niet meer doorschijnend maar helder.

De VNSG: kennisdelen, beïnvloeden, netwerken

De Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers (VNSG) is al sinds 1988 een onafhankelijk platform voor SAP gebruikers in Nederland en Vlaanderen. We helpen gebruikers bij het vergroten van de toegevoegde waarde van hun software binnen hun organisatie. Dit doen we op drie manieren. Door het stimuleren en organiseren van kennisuitwisseling, het behartigen van de belangen van de gebruikers richting de SAP organisatie en het bieden van een netwerk van SAP gebruikers en -specialisten. Ruim 900 organisaties (bedrijven, overheden en dienstverleners) erkennen onze waarde en zijn bij ons aangesloten.

【免費新聞App】VNSG Magazine-APP點子

免費玩VNSG Magazine APP玩免費

免費玩VNSG Magazine App

VNSG Magazine APP LOGO

VNSG Magazine LOGO-APP點子

VNSG Magazine APP QRCode

VNSG Magazine QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.3
App下載
免費
1970-01-012015-03-12
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價新聞App推薦

Dubstep Ringtone

准备最火辣的免费铃声2014年和让你的手机脱颖而出,最自由的MP3铃声的dubstep和声音!您是否正在为您的Windows Phone平台的免费MP3铃声的dubstep应用程序? MP3铃声的dubstep是你正在寻找的应用程序。 MP3铃声的dubstep免费的代名词简单,高品质,多样性,独特 …
dongkisot40

wefsf免費玩dongkisot40 APP玩免費免費玩dongkisot40 Appdongkisot40 APP LOGOdongkisot40 APP QRCode熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期中國 ChinaWindowsWindows 市集1.0.0.0App下載免費 …