【實用娛樂app】Wahooy|最夯免費app

【實用娛樂app】Wahooy|最夯免費app

分享好友

【免費娛樂App】Wahooy-APP點子

TV izleme alışkanlığında yeni bir devir başlıyor !

【免費娛樂App】Wahooy-APP點子

TV’de dizi izlerken uygulamayı açık tutun. Ekranın sağ üst köşesinde birbirini takip eden iki ok ikonu, beyazdan yeşile döndüğünde, Wahooy artık TV ile bağlantı kurmuştur.

ÖNEMLİ HATIRLATMA !

【免費娛樂App】Wahooy-APP點子

Uygulamanın düzgün çalışması için dikkat etmeniz gereken iki şey var;

【免費娛樂App】Wahooy-APP點子

1. Uygulamayı yüklerken, mikrofonu kullanma isteğine izin verin. ( Wahooy’un da duymasına izin verin)

【免費娛樂App】Wahooy-APP點子

2. Profil kısmındaki bilgileri eksiksiz doldurun. ( Güncellemeler yapıldığında o ana kadar yaptıklarınız kaybolmasın. Merak etmeyin kişisel bilgileriniz bizimle güvende ve hiçbir şekilde paylaşılmayacak)

Wahooy , izlediğiniz dizi ile ilgili tüm detayları anlık olarak sizinle paylaşacak. Sorular soracak, anket yapacak, set arkası ile ilgili bilinmeyenleri size aktaracak. Oyuncuların üzerindeki kıyafet ve aksesuarların markasını mı merak ediyorsunuz ? Wahooy ile bütün bunlara ulaşmak artık çok kolay.

【免費娛樂App】Wahooy-APP點子

Wahooy ana sayfada göreceğiniz “baloncuk ( 2nd Screen )” uygulama içinde başka sayfalarda gezinseniz dahi, yeni bir bilgi geldiğinde karşınıza çıkacak ve sizi uyaracak.

【免費娛樂App】Wahooy-APP點子

Wahooy hangi dizileri tanıyacak ?

【免費娛樂App】Wahooy-APP點子

Uygulamanın web sitesinde, Wahooy’un bağlantı kurabileceği dizi ve bölümlerini bulabileceksiniz. Anında iletileri izin verdiyseniz, dizi başlamadan önce Wahooy size haber verecek zaten.

TV izlerken aynı zamanda Twitter ve Facebook uygulamalarını da kullanıyor musunuz? Wahooy dan çıkmadan tweet atabilir, o bölüme ait hashtag ile ilgili geçen tweetleri, takip edebilirsiniz. Dizinin Facebook sayfalarında dolaşabilir, yorum yapabilirsiniz. Siz bunları yaparken, Wahooy’un sizinle paylaşmak istediği yeni bir bilgi olduğunda, sizi sesli olarak uyaracak.

İyi eğlenceler……Wahooy !

免費玩Wahooy APP玩免費

免費玩Wahooy App

Wahooy APP LOGO

Wahooy LOGO-APP點子

Wahooy APP QRCode

Wahooy QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.6
App下載
免費
1970-01-012015-04-24
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價娛樂App推薦

MAS Radio

Listen to the best radio stations in Malaysia using a single app.免費玩MAS Radio APP玩免費免費玩MAS Radio AppMAS Radio APP LOGOMAS Radio APP QRCode熱門國家系統支援版本費用 …
Masal Dinleyin

Masallar artık sesli olarak iPhone'unuzda...免費玩Masal Dinleyin APP玩免費免費玩Masal Dinleyin AppMasal Dinleyin APP LOGOMasal Dinleyin APP QRCode熱門國家系統支援版本費用A …