【實用健康app】Wandeltochten|最夯免費app

【實用健康app】Wandeltochten|最夯免費app

分享好友

【免費健康App】Wandeltochten-APP點子

Een handig overzicht van de (meeste) georganiseerde wandeltochten in Nederland en België.

Bijna elke dag wordt er wel ergens in Nederland of België een wandeltocht georganiseerd. Met deze app kan je zeer eenvoudig een keuze maken uit de wandeltochten in je buurt. Ook de tochten uit het Landelijk Wandelprogramma (knblo, wandel.nl), Nederlandse Wandelsport Bond (nwb) en Aktivia (Marching.be) zijn opgenomen. Je kan deze app tevens gebruiken om het startadres van een Wandel-4-daagse of avond-4-daagse in je buurt te vinden.

Deze wandelapp wijst je de weg naar de inschrijving of startplaats van een wandeltocht. De route zelf is door de organisatoren aangegeven, en kan vaak alleen tijdens deze tocht worden gelopen. Bij sommige van deze wandel je over een privé-domein dat alleen tijdens deze wandeling open is gesteld voor wandelaars. Je wandelt dus een unieke tocht, vaak met bevoorrading onderweg.

Ben je niet vertrouwd met dit soort wandeltochten, kijk dan eens op de sites

http://www.wandel.nl

of

http://www.aktivia.be

.

De wandeltochten kalender voor de komende maand wordt op je toestel zelf bewaard en is ook offline te raadplegen.

Vul je huisadres of woonplaats in), en je krijgt de wandelingen volgens afstand van dit adres. Zeer handig om een wandeltocht in je buurt te vinden. Je volledige of 100% juiste adres is niet nodig. Vul genoeg info in om een plaatsbepaling te doen.

Als je van wandelen houdt, is deze app een nuttige aanvulling op je wandel uitrusting. Vooral voor de training voor een een Kennedymars of de Dodentocht.

De kosten die ik maak om deze app in de lucht te houden, probeer ik terug te verdienen via advertenties. Je kan de advertenties uitzetten door een donatie (via de app) te doen.

Zoekwoorden: Wandelen, Wandelaar, Lopen, Wandeltocht, Wandeling

【免費健康App】Wandeltochten-APP點子

【免費健康App】Wandeltochten-APP點子

【免費健康App】Wandeltochten-APP點子

【免費健康App】Wandeltochten-APP點子

免費玩Wandeltochten APP玩免費

免費玩Wandeltochten App

Wandeltochten APP LOGO

Wandeltochten LOGO-APP點子

Wandeltochten APP QRCode

Wandeltochten QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
台灣 TaiwanAndroid
Google Play
因裝置而異
App下載
免費
2014-09-182015-03-12
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價健康App推薦

꽐라말라

술 얼마나 드셨나요?술자리에서 취했나, 안취했나말다툼하지 말고바로 확인!!免費玩꽐라말라 APP玩免費免費玩꽐라말라 App꽐라말라 APP LOGO꽐라말라 APP QRCode熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期未知AndroidGoogle Play1.0App下載免費1 …