【實用社交app】WiSelfie|最夯免費app

【實用社交app】WiSelfie|最夯免費app

分享好友

【免費社交App】WiSelfie-APP點子

WiSelfie uygulaması kullanıcıların selfie fotoğraflar çekip paylaşabileceği, görüntüleyebileceği, birbirlerini takip edebileceği, fotoğraflarına yorum yapabileceği bir sosyal platformdur. WiSelfie uygulaması ile çektiğiniz fotoğrafları yarışmalara açık hale getirebilir ve rekabet ortamına giriş yapabilirsiniz.

Uygulamayı kullanan ve fotoğraflarını değişik kategorilerde yarışmaya açan tüm kullanıcılarla yarışıp listenin zirvesine ulaşmaya çalışın. Kategoriler ise şöyle:

-World Class Selfieler

【免費社交App】WiSelfie-APP點子

-En Yakışıklı Selfieler

【免費社交App】WiSelfie-APP點子

-En Güzel Selfieler

【免費社交App】WiSelfie-APP點子

-En Seksi Selfieler

【免費社交App】WiSelfie-APP點子

-En iyi Toplu Selfieler

-En İlginç Selfiler

Aynı zamanda WiSelfie uygulamasında puan sistemide bulunmaktadır, fotoğraflarınız yorum veya beğeni aldıkça profil puanınız artmaktadır. Fotoğraf eklediğiniz zaman ise profiliniz 10 puan kazanır.

WiSelfie uygulaması klasik bir sosyal platform uygulaması olup, bildirimler, arama sayfası menüleriylede desteklenmektedir. Fotoğraflarınıza hashtag ekleyebilir ve arama sayfasından hashtaglere göre fotoğraf araması yapabilirsiniz.

İyi eğlenceler dileriz.

免費玩WiSelfie APP玩免費

免費玩WiSelfie App

WiSelfie APP LOGO

WiSelfie LOGO-APP點子

WiSelfie APP QRCode

WiSelfie QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.4
App下載
免費
1970-01-012015-04-20
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價社交App推薦

Bubble Text

Bubble Text免費玩Bubble Text APP玩免費免費玩Bubble Text AppBubble Text APP LOGOBubble Text APP QRCode熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期美國 (U.S.A)iOSApp Store1.0App下載免費2 …