【實用書籍app】Zauvek u srcu|最夯免費app

【實用書籍app】Zauvek u srcu|最夯免費app

分享好友

【免費書籍App】Zauvek u srcu-APP點子

Tri poznate glumice u svojim tridesetim susreću se sa spoznajom da njihov život nije ispao onakav kakvim su ga kao ambiciozne i zgodne studentkinje zamišljale. Gde su pogrešile jureći za svojom vizijom sreće i nadajući se da će imati više ljubavi, aplauza, dece, novca i sreće?

Roman Zauvek u srcu je melodrama koja će vam izazvati i suze i smeh, ali i podstaći da potražite odgovor na pitanje: da li bi sreću trebalo pojuriti ili je, ipak, u pravu glavna junakinja kada kaže da „sve za čim juriš otima se i beži“.

Kako se nose Nadežda, Tamara i Marinela sa bivšim nedovršenim ljubavima, razvodom, roditeljstvom, ljubavnicima, upravnicima, tabloidima, prevarama, bolešću i godinama kada im se čini da im se sve važno u životu već dogodilo?

Poznata beogradska novinarka Vesna Dedić Milojević uspela je da emotivnost po kojoj je poznata njena TV emisija „Balkanskom ulicom“ prenese i u ovaj pitko napisan i uzbudljiv roman, koji ćete u jednom dahu pročitati i poželeti da ga pošaljete na adrese svih onih koji su i vama ostali zauvek u srcu.

【免費書籍App】Zauvek u srcu-APP點子

【免費書籍App】Zauvek u srcu-APP點子

免費玩Zauvek u srcu APP玩免費

免費玩Zauvek u srcu App

Zauvek u srcu APP LOGO

Zauvek u srcu LOGO-APP點子

Zauvek u srcu APP QRCode

Zauvek u srcu QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0
App下載
USD$4.99
1970-01-012015-01-15
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價書籍App推薦

A+ 鴛鴦秘譜

中華民族是一個歷史傳統悠久、文化遺產豐富的偉大民族。其社會、風俗、生活習慣有著濃厚的東方色彩,與西方各國有著顯著的文化差異。長期以來,在傳統倫理道德的嚴格約束下,有關男女兩性關系的文學、音樂、繪畫等藝術形式,一直只能以極為隱秘的方式創作與流傳。尤其是『秘戲圖』這一聲名狼藉的藝術門類歷來負有『宣淫』、 …