【實用購物app】Zlaté Jablko|最夯免費app

【實用購物app】Zlaté Jablko|最夯免費app

分享好友

【免費購物App】Zlaté Jablko-APP點子

Obchodní a zábavní centrum (OZC) Zlaté Jablko stojí v srdci Zlína a tepe s ním v dokonalém souladu. V Jablku se stále něco děje a tento živý ruch se přenáší i do mobilní aplikace. Mobilní aplikace Zlaté Jablko přináší v čistém a přehledném designu všechny důležité informace, které potřebujete vědět, nejste-li každodenním návštěvníkem centra. Jde především o:

1. Otevírací dobu, polohu centra a kontakty

【免費購物App】Zlaté Jablko-APP點子

2. Informace o parkování včetně aktuálně volných a obsazených míst

【免費購物App】Zlaté Jablko-APP點子

3. Seznam obchodů v centru včetně detailních informací a kontaktů

【免費購物App】Zlaté Jablko-APP點子

4. Přehled všech služeb v Zlatém Jablku včetně detailních informací a kontaktů

【免費購物App】Zlaté Jablko-APP點子

5. Podrobné karty Multikina a 5D kina

Pro pravidelné návštěvníky jsme přidali velmi robustní a neustále aktualizovanou blogovou sekci. Na tvorbě této sekce se podílí tým Zlatého Jablka, ale také obchody samotné včetně profesionálních fashion blogerů a dokonce uživatelů samotných. Díky této sekci budete mít neustále přehled o akcích v centru, ale také módních trendech a dění ve Zlíně a okolí. Navíc můžete sledovat zprávy výhradně ze svých oblíbených obchodů.

Aplikace Zlaté Jabko dále přináší aktuální program multikina s možností rezervace filmů v prohlížeči vašeho telefonu. Díky aplikaci Zlaté Jablko navíc můžete snadno zjistit, zda parkovací dům naproti obchodního centra nabízí právě dostatek volných míst k parkování. A vývoj aplikace tím rozhodně nekončí.

【免費購物App】Zlaté Jablko-APP點子

免費玩Zlaté Jablko APP玩免費

免費玩Zlaté Jablko App

Zlaté Jablko APP LOGO

Zlaté Jablko LOGO-APP點子

Zlaté Jablko APP QRCode

Zlaté Jablko QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0.1
App下載
免費
1970-01-012015-03-11
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價購物App推薦

微店 - 手机开店很方便!

微店是帮助卖家在手机上开店的软件。 【0手续费】 开店完全免费,所有交易不收取任何手续费。 【账期极短】 微店每天会自动将前一天的货款全部提现到你的银行卡,让你及时回款(一般提现后 1-2个工作日到账)。 【支付快捷】 支持微信支付、支付宝、信用卡、储蓄卡等多种支付方式,无需网银,安全快捷 。 【 …