【實用商業app】bodyaction|最夯免費app

【實用商業app】bodyaction|最夯免費app

分享好友

【免費商業App】bodyaction-APP點子

Η BODY ACTION S.A. από την ίδρυση της το 1994 και έχοντας μια διαρκή ανοδική πορεία στον χώρο του fashion fitness ενδύματος, έχει καταφέρει να είναι μια από τις πιο ισχυρές παρουσίες στον χώρο.

Το γεγονός αυτό την καθιστά ως την πρώτη επιλογή του σύγχρονου καταναλωτή, που αναζητά την διαφοροποίηση, την άνεση αλλά και την λειτουργικότητα στο ντύσιμό του.

【免費商業App】bodyaction-APP點子

Η αθλητική ένδυση είναι αναμφίβολα το πιο ισχυρό trend των τελευταίων ετών.

【免費商業App】bodyaction-APP點子

Έχοντας ξεπεράσει το συμβατικό ρόλο που είχε κάποτε ως ρούχο άσκησης ή εργασίας, σήμερα έχει άποψη και εξελίσσεται συνεχώς, δημιουργώντας μια ισχυρή τάση στην μόδα.

【免費商業App】bodyaction-APP點子

Οι συλλογές της BDA είναι χωρισμένες σε τρείς βασικές υποκατηγορίες:

【免費商業App】bodyaction-APP點子

Η BDA SPORTS έχει καθαρά αθλητική βάση, με κύρια χρήση την άνεση κατά την ώρα της προπόνησης. Για αυτό και δίνεται μεγάλο βάρος στην εφαρμογή και την λειτουργικότητα των ρούχων.

Η συλλογή χωρίζεται σε δύο υπό-συλλογές :

【免費商業App】bodyaction-APP點子

Την Basic fitness και την Fashion fitness σειρά.

Στην πρώτη σειρά την Basic fitness, η συλλογή χαρακτηρίζεται από απλουστευμένα και διακριτικά αξεσουάρ ενώ τα υφάσματα που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι εξαιρετικής αντοχής χωρίς ιδιαίτερες επεξεργασίες.

【免費商業App】bodyaction-APP點子

Στην Fashion fitness, τα χρώματα που προέρχονται από ειδικές χημικές επεξεργασίες συνδυάζονται άψογα με υφάσματα με τεχνητές παλαιώσεις και το τελικό αποτέλεσμα είναι ρούχα με ένα μοναδικό και αυθεντικό ύφος.

Η BDA COLLEGE συλλογή χαρακτηρίζεται από υφάσματα με ειδικές επεξεργασίες πλυσίματος έτσι ώστε να δίνουν την εντύπωση του παλαιού και του χρησιμοποιημένου.

【免費商業App】bodyaction-APP點子

Kαι τέλος, η BDA JEANS, μια ιδιαίτερη high end fashion συλλογή, η όποια πειραματίζεται σε υφάσματα, πατρόν και styling.

【免費商業App】bodyaction-APP點子

H BODY ACTION συνεχίζει την επέκταση του brand σε όλες τις σύγχρονες αγορές του κόσμου, εισπράττοντας εξαιρετική αποδοχή από τους καταναλωτές διαφορών εθνικοτήτων. Εξάγει τα προϊόντα της αναπτύσσοντας ένα δίκτυο από αντιπροσωπείες χονδρικής ή αποκλειστικά καταστήματα παγκοσμίως.

免費玩bodyaction APP玩免費

免費玩bodyaction App

bodyaction APP LOGO

bodyaction LOGO-APP點子

bodyaction APP QRCode

bodyaction QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1
App下載
免費
1970-01-012015-01-14
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價商業App推薦

OSMA Lookbook

OSMA's Lookbook app: A picture is worth a thousand words!The Lookbook app presents a photo gallery of OSMA elevators from a range of different angles …
Osmanlı Takı

Osmanlı Takı uygulamamız ile bizden güncel haberlere ve bilgilere anında ulaşırsınız.免費玩Osmanlı Takı APP玩免費免費玩Osmanlı Takı AppOsmanlı Takı APP LOGOOsm …