【實用通訊app】digiDUIF|最夯免費app

【實用通訊app】digiDUIF|最夯免費app

分享好友

【免費通訊App】digiDUIF-APP點子

digiDUIF brengt informatie slimmer bij elkaar

Het ontvangen van informatie van uw school is eenvoudig geworden door gebruik van de digiDUIF app. Via deze app ontvangt u altijd de laatste berichten, heeft u zicht op alle geplande activiteiten en heeft u direct toegang tot gegevens van alle voor u relevante personen. De app is ontwikkeld voor smartphones maar is ook te gebruiken op tablets.

De digiDUIF app biedt u de volgende functies:

• BERICHTEN

【免費通訊App】digiDUIF-APP點子

Via een push-melding op uw telefoon worden nieuwe berichten actief gemeld. U kunt direct berichten lezen, bijlagen openen, reageren op de inhoud van een bericht en bijvoorbeeld intekenen voor oudergesprekken.

• AGENDA

【免費通訊App】digiDUIF-APP點子

Alle activiteiten van school handig bij elkaar: algemene zaken, activiteiten in de groep(en) van uw kinderen en specifieke afspraken voor bijvoorbeeld oudergesprekken of uw reserveringen voor de overblijf.

• CONTACTEN

【免費通訊App】digiDUIF-APP點子

Up-to-date contactgegevens van andere ouders in de groep(en) van uw kind(eren) die deze met u willen delen. Door aanklikken kunt u direct bellen, mailen of locatie-vinden.

【免費通訊App】digiDUIF-APP點子

免費玩digiDUIF APP玩免費

免費玩digiDUIF App

digiDUIF APP LOGO

digiDUIF LOGO-APP點子

digiDUIF APP QRCode

digiDUIF QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
2.0.3
App下載
免費
1970-01-012015-04-23
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價通訊App推薦

BoostLikes for Instagram

點“贊”神器強勢登陸Google Play Store 啦! 想讓你Instagram™上心愛的相片和視頻獲得千萬“贊”嗎?本App輕鬆幫你搞定! 你只需輕鬆動幾下手指,便可讓你的照片瞬間獲得千萬“贊”: Step1: 通過“贊”朋友照片或視頻賺金幣; Step2: 花費金幣讓朋友贊你的照片或視頻; …
Truecaller - Caller ID Block

「免費」觀看未知來電者身份,封鎖不想收到的來電話簡訊及管理聯絡人清單。全球超過四千萬人都愛用 Truecaller! 現在在Android Wear手錶上可用! Truecaller 是全球公認最大的手機社群。Truecaller 讓你在想要的時候,聯絡到你想聯絡的人,因而讓你的手機擁有更多用途,也 …