【實用生活app】i tu... què votaràs?|最夯免費app

【實用生活app】i tu... què votaràs?|最夯免費app

分享好友

【免費生活App】i tu... què votaràs?-APP點子

" i tu què votaràs ? " és una aplicació que permet enquestar i compartir els resultats sobre l'intenció de vot de la consulta anunciada pel 9 de Novembre sobre el futur polític de Catalunya.

L'aplicació permet emetre un únic vot anònim per dispositiu, i només a qui es trobi dins de Catalunya. Un cop emés el vot es podràn consultar els resultats en temps real.

Posteriorment al 9N l'aplicació permetrà votar a usuaris situats en altres autonomies o bé reflectir enquestes de futurs escenaris polítics.

" i tu què votaràs ? " no és una aplicació oficial de cap administració pública, només és una aplicació feta per ciutadans demòcrates.

Quants més usuaris votem a " i tu què votaràs ? " més bé aproximarem l'intenció de vot, compartim l'app amb tothom, doncs aquí ningú ens podrà llevar el dret a votar !!

http://quevotaras.com

【免費生活App】i tu... què votaràs?-APP點子

【免費生活App】i tu... què votaràs?-APP點子

免費玩i tu... què votaràs? APP玩免費

免費玩i tu... què votaràs? App

i tu... què votaràs? APP LOGO

i tu... què votaràs? LOGO-APP點子

i tu... què votaràs? APP QRCode

i tu... què votaràs? QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0
App下載
免費
1970-01-012015-04-23
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價生活App推薦

Get Fab Eyelashes

"The Essential App To Get Fab Eyelashes!”This app will show you how to get stunning eyelashes, so they look thicker, longer, shiny and attention-grabb …
端末ロックアプリ - Display Locker

~利用手順~ ①お好みで端末を操作しない時間を決めてください。 ②ロック開始ボタンを押してください。以上です。スマホ依存症なみんな!一緒に普通の生活も大事にしようぜ!※動作確認は行っていますが、万が一、端末がロックされたままになった場合のために、端末を再起動するとロックを解除することができます。※端 …