【實用教育app】iTheorie CBR Rijbewijs NL|最夯免費app

【實用教育app】iTheorie CBR Rijbewijs NL|最夯免費app

分享好友

【免費教育App】iTheorie CBR Rijbewijs NL-APP點子

iTheorie - zo ben je er zeker van dat je je rijbewijs haalt!

#1 in Opleiding

Met iTheorie heb je alle vragen die relevant zijn voor de theorieexamen in je zak. Dankzij de testsimulatie & praktijkmodus, is iTheorie het ideale hulpmiddel om je op het theorie-examen voor te bereiden!

DE VOORDELEN VAN ITHEORIE

**************************************************************

VRAGEN NET ALS BIJ HET ECHTE CBR THEORIE EXAMEN – INCLUSIEF UITLEG

Elke vraag bevat antwoorden die vergelijkbaar zijn met die van het CBR theorie-­‐examen. Er zijn ja/nee vragen, er zijn vragen met een A, B of C antwoord en er zijn open vragen waar een getal ingevoerd moet worden. Om de regels écht te begrijpen, krijg je niet alleen de juiste oplossing, maar ook een gedetailleerde uitleg.

BETER & GOEDKOPER

【免費教育App】iTheorie CBR Rijbewijs NL-APP點子

iTheorie is goedkoper dan de meeste programma's die voor PC beschikbaar zijn, maar biedt veel meer mogelijkheden dan deze programma's.

GEEN ONBEANTWOORDE VRAGEN:

Voor alle officiële categorieën vind je alle relevante leervragen. Elk juist antwoord wordt voor jou in detail uitgelegd.

PERFECTE VOORBEREIDING

Gebruik de testmodus om een echt examen te simuleren. De succescurve laat zien hoeveel je nog moet oefenen voordat je je theorie-­‐examen haalt.

WANNEER & WAAR WILT:

【免費教育App】iTheorie CBR Rijbewijs NL-APP點子

Het maakt niet uit waar je bent, op de tram of in de trein of op school, met iTheorie kun je wanneer en waar dan ook oefenen.

LAAT HET JE VRIENDEN ZIEN:

Blokken je vrienden voor hetzelfde examen? Laat ze dan zien hoe goed jij bent! Met iTheorie kun je je resultaten via Facebook en Twitter met al je vrienden delen.

DIT IS WAT JE KRIJGT MET ITHEORIE

**************************************************************

LEERMODUS:

【免費教育App】iTheorie CBR Rijbewijs NL-APP點子

De leermodus stelt je in staat om alle vraag die van toepassing zijn op je theorieexamen te oefenen. De vragen zijn in 7 categorieën onderverdeeld, zodat je op een gericht manier kunt oefenen.

TESTMODUS:

De testmodus stelt je in staat om een echt examen te simuleren. Dit oefenexamen lijkt veel op het echte examen, met een tijdslimiet van 45 minuten. Het resultaat is zichtbaar zodra het examen voorbij is, zo kun je onmiddelijk zien of je geslaagd bent of niet. De vragen die fout beantwoord zijn, kun je samen met de juiste antwoorden terugvinden; je hebt dus een gedetailleerd overzicht van alle door jou behaalde resultaten. Bovendien worden alle antwoorden uitgelegd.

SUCCES:

De resultaten van elke test die je hebt afgerond worden aan de succescurve toegevoegd. Deze curve laat zien hoeveel je nog moet oefenen, voordat je er zeker van kunt zijn het examen te halen.

TIPS:

【免費教育App】iTheorie CBR Rijbewijs NL-APP點子

Alle belangrijke informatiepunten van iTheorie zijn onder Tips terug te vinden. Hier vind je ook veel tips en trucs over het rijexamen zelf.

HOGE SCORE:

Heb je een hoge score gehaald? Wij houden een lijst met hoge scores bij, dus stuur ons je resulaten en neem het stuur over.

Deze applicatie is niet gepubliceerd door het CBR.

Wil je meer over iTheorie weten, of heb je een technische vraag? Bezoek ons dan online op: http://www.itheorie.ch

Blijf op de hoogte op Twitter@iTheorieapp: http://twitter.com/iTheorieApp

Of wordt een fan op Facebook: http://tinyurl.com/ya38sps

【免費教育App】iTheorie CBR Rijbewijs NL-APP點子

免費玩iTheorie CBR Rijbewijs NL APP玩免費

免費玩iTheorie CBR Rijbewijs NL App

iTheorie CBR Rijbewijs NL APP LOGO

iTheorie CBR Rijbewijs NL LOGO-APP點子

iTheorie CBR Rijbewijs NL APP QRCode

iTheorie CBR Rijbewijs NL QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.05
App下載
CHF$5.99
1970-01-012015-04-24
台灣 TaiwanAndroid
Google Play
1.05
App下載
NT$192.0
2013-02-272015-03-27
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價教育App推薦

2013年会计中级财务管理强化练习题集

2013年中级财务管理强化练习题集符答案并对新教材变化进行了建议和重点练习本习题集是结合2013年最新教材所做的强化练惘,与2012年教材相比,2013年教材由原来的八章内容增加到十章,其中删除了原教材第七章税务管理的内容,增加了第二章财务管理基础,将原第三章筹资管理拆分为两章内容,原第六章收益与分 …
2014国家公务员最新考试大纲

最新的2014国家公务员考试大纲已经出炉,这里有你最想知道的考试信息,考试的内容有无变化,行测和申论的要求是否有变化,赶快来看一看吧。免費玩2014国家公务员最新考试大纲 APP玩免費免費玩2014国家公务员最新考试大纲 App2014国家公务员最新考试大纲 APP LOGO2014国家公务员最新考 …
本草纲目中药泡脚药方大全

人们常说'春天泡脚,升阳固脱;夏天泡脚,暑湿可祛;秋天泡脚,肺润肠濡;冬天泡脚,丹田温灼';可见泡脚对人体健康大有益处。《本草纲目》是由明朝伟大的医药学家李时珍为修改古代医书中的错误而编,他以毕生精力,亲历实践,广收博采,对本草学进行了全面的整理总结,历时29年编成,30余年心血的结晶,共收集药方1 …
48个国际音标卡

48个国际音标及识字卡,左右划动可顺序翻页,点击或按住图片,可发声或语音识别,点击小麦克风图标,可录制自己的语音,按住小书图标不松,可切换为测验模式;购买注册版可去除该广告位,使画面更大,阅读更专注!更新: 10月26日,音质增强;免費玩48个国际音标卡 APP玩免費免費玩48个国际音标卡 App4 …
常用汉字识字卡片-儿童英语

帮助您的孩子掌握上百个常用英语单词、中文字及汉字拼音,并且能够准确的发音,本软件旨在为学龄前或小学低年级学生教授单词学习的方法,软件中既有丰富的卡通插图,又有单词书写的方法,还有标准的单词读音,帮助您的孩子提高英语及汉字学习的乐趣。支持Android1.6以上版本免費玩常用汉字识字卡片-儿童英语 A …
初中物理电路分析

电学是中考一直以来不变的题目,占到了45%,而电路又是电学当中的重难点,这次主要是讲物理电路的分析,我觉得非常有用,所以把这个给大家分享。希望大家能够学好电学。免費玩初中物理电路分析 APP玩免費免費玩初中物理电路分析 App初中物理电路分析 APP LOGO初中物理电路分析 APP QRCode熱 …