【實用健康app】Hőmérő|最夯免費app

【實用健康app】Hőmérő|最夯免費app

分享好友

【免費健康App】Hőmérő-APP點子

Az alkalmazás célja, hogy néhány vidám percet okozzon Neked és a beavatottaknak. :-)

Hitesd el ismerőseiddel, hogy telefonod olyan okos, hogy az ujjad segítségével meg tudja határozni 5 másodperc alatt a testhőmérsékletedet. :-)

Nincs más dolgod, mint a középen található ujjlenyomat sziluettre helyezni az ujjad, és várni 5 másodpercet. Az 5. másodperc után telefonod kijelzi a testhőmérsékleted.

【免費健康App】Hőmérő-APP點子

És hogy hogyan működik a trükk?

Azt, hogy milyen hőfokot mutasson a telefonod, te állítod be a következőképpen: az ujjad középre helyezése után a képernyő aljának jobb sarkát megérintve lázas, míg a középső rész megérintésével normál hőmérsékletre tudod beállítani a kijelzőt.

Azért, hogy ez könnyebb legyen, a 2.-3. másodperc körül alul felvillan egy piros és egy zöld négyzet, jelezve, hogy hol kell megnyomni a képernyőt.

FONTOS! A PROGRAM NEM MÉRI MEG SEMMILYEN MÓDSZERREL A TESTHŐMÉRSÉKLETED, EZÉRT ORVOSI CÉLRA NEM HASZNÁLHATÓ. A PROGRAM CSAK ARRA ALKALMAS, HOGY MEGVICCELD ISMERŐSEID.

免費玩Hőmérő APP玩免費

免費玩Hőmérő App

Hőmérő APP LOGO

Hőmérő LOGO-APP點子

Hőmérő APP QRCode

Hőmérő QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0
App下載
免費
1970-01-012015-04-23
分享app
上一個APP
下一個APP

高評價健康App推薦

CNS Mobile

iHealthHome(r) (iHH) is a suite of monitoring and communication programs that power a touch screen called the “iHH Hub”, that is easy for seniors to u …
Coach 5k

This training program will help you to run 5 km or 3.1 mi without having to stop or start to go. This trainer is ideal for beginners in jogging. Indiv …